fbpx
2020: підсумки року

Цей складний рік добігає кінця – і хочеться озирнутись на пройдений шлях,  забрати з собою у 2021-ий найкраще і залишити в минулому все неприємне.

Попри всі складнощі,  цей рік показав, на що ми здатні. Він зробив всіх нас сильнішими та креативнішими, гнучкішими та наполегливішими. І не зважаючи на ковідну пандемію – цей рік приніс чимало хорошого.

Першою визначною подією року став Event Industry Forum – і він був настільки потужним, цікавим і корисним, що зарядив нас енергією та силами на весь рік наперед.  Ми зустрічалися з вами на нашому красивому стенді, готували промову спільно з голландськими партнерами, провели Alta Expo Awards та розіграли айфон. Ми вас фотографували, пригощали, розважали – і знайомилися з вами ще ближче. Отримали нових партнерів та нових клієнтів, нові знання та нові враження.

А потім настав Covid.

У час, коли один за одним скасовувалися масові заходи, закривалися фестивалі та виставки, а івенти переходили у онлайн – ми розширили тентовий парк. Зате, коли івент-сфера оговталася від карантину і потроху почали перезапускатися проєкти – ми були готові )

Відтепер загальна площа конструкцій у нашому парку складає вже 10 000 м2, а до звичного асортименту додалися величезні модульні тенти Arcum та Uniflex з прозорими стінками і дахом та компактний і стильний напівсферичний Crossover М. З цими конструкціями ваші можливості з організації фантастичних івентів стали ще ширшими!

І попри всі обмеження, локдауни та карантини, до нашого портфоліо цього року також додалося кількадесят проектів. Зрештою, саме завдяки тентам стало можливим провести більше свят на свіжому повітрі, забезпечити більше простору для розміщення гостей і взагалі бути більш гнучкими.

Серед наймасштабніших подій 2020-го – традиційна щорічна агровиставка на ВДНГ, вишуканий та урочистий Global Teacher Prize, душевний концерт Джамали у ботсаду, улюблені дня поля  та багато інших проєктів. Ми вдячні вам, колеги і партнери, за кожну з цих подій!

І хай це був непростий рік, йому ми теж вдячні )

Бувай, 2020!

Skype Viber Telegram Зателефонувати