fbpx
Event Industry Forum 2020

Альта Експо взяла активну участь у форумі представників івент індустрії

З 20 по 23 лютого Львів став центром професійної спільноти івенторів України. Міжнародний форум EIF2020 зібрав лідерів подієвого ринку – і наша команда, звичайно, теж була представлена майже у повному складі. Вже третій рік поспіль ми із задоволенням користуємося можливістю зустрітися з улюбленими партнерами, колегами по цеху і новими клієнтами. Без перебільшення, ця подія визначає тренди івент-індустрії на весь рік.

Компанія Альта Експо виступила не лише спонсором форуму, а й активним його учасником.

Для привнесення нового досвіду на український ринок, ми запросили прекрасну спікерку  – представницю наших голландських партнерів, компанії Creative Products, пані Йилдиз Кидираліеву. Вона розповіла гостям форуму про досвід використання напівсферичних тентів на найбільш яскравих і масштабних івентах в світі.

Свою участь в експо-зоні ми теж хотіли зробити помітною та оригінальною – тому змонтували найбільший стенд, встановивши тент прямо всередині будівлі Lviv Arena.

Щоб спілкування з нашою компанією завжди асоціювалося з приємними емоціями і яскравими враженнями, ми придумали безліч активностей. Ми фотографували, пригощали ласощами, дегустували сири і навіть розіграли iPhone. )

EIF – це не тільки можливість знайомства з новими клієнтами, а й місце зустрічі з улюбленими партнерами і колегами. Щоб подякувати постійним партнерам за відмінну співпрацю, ми вручили символічну премію Alta Expo Awards. Звичайно, відзначити всіх-всіх було неможливо, тому поки обмежилися ТОП-10 партнерств 2019 року. І ось, кому дісталися наші нагороди:

  • “Найбільш тривале та ефективне партнерство» – Plombir Event Company
  • “Найбільш божественне партнерство” – Bee Bee Event Agency
  • “Найбільш енергійне партнерство” – 2 See Energy Group
  • “Найбільш перспективне партнерство”- FINE ART event bureau
  • “Найбільш creative’не партнерство” – Adsapience
  • “Найбільш екстремальне партнерство” – One2remember Events
  • “Найбільш неочікуване знайомство”- Креативная группа Философия Праздника
  • “Найбільш довгоочікуване партнерство” – Slupsky Event Management
  • “Найбільш видовищне партнерство” – Mr. V.Buhai
  • “Найбільш технологічне партнерство” – Виставка “CEE EXPO

Це були неймовірні три дні! Повні емоцій, інсайтів і приємного нетворкінгу.

Ми вдячні організаторам за можливість бути частиною цього дійства. І дякуємо нашій команді, з якою можна гори перевернути!

Skype Viber Telegram Зателефонувати