fbpx
Команда Альта Експо на заводі Losberger

Візит української делегації на виробництво в німецькому містечку Бад Раппенау

Команда Альта Експо в Німеччині!

Наш надійний партнер і улюблений постачальник, Losberger De Boer, відзначає 100-річчя. І ми, звичайно, не могли залишити таку подію без уваги.

Вітати друзів хочеться особисто – тому в центральний офіс в Бад Раппенау вирушили великою компанією. У складі української делегації були і співробітники центрального офісу Альта Експо, і лідери монтажних бригад, і наші постійні партнери, лідери івент-ринку країни.

Було багато приємних зустрічей зі старими друзями і довгоочікуваних особистих знайомств з тими, з ким кілька років співпрацюємо віддалено. Побачили нові для себе конструкції, пригледіли варіанти розширення парку.

Побувавши на виробництві тентових конструкцій Losberger, ми ще раз переконалися: німецький порядок і німецька якість – це не порожній звук, а дійсно конкурентна перевага. І у Лосбергера ці поняття прокачані на найвищому рівні.

У кожному цеху, куди ми потрапляли – будь то склад ПВХ-покриттів, цех сушіння і миття або відділ металообробки конструкцій, ми бачили бездоганний порядок, велику увагу до безпеки і комфорту працівників (від обов’язкових берушей, касок і захисних окулярів до продуманих зон відпочинку), максимальну автоматизацію всього, що можливо автоматизувати.

Кожна деталь, кожний стелаж – промарковані і знаходяться на своєму місці. Скрізь чисто, все необхідне під рукою. Тут відчувається гранична увага до кожної дрібниці – адже саме з дрібниць і складається справжня якість.

Ми залишилися під глибоким враженням від масштабів, ефективності і продуманості цього виробництва. Саме так і має виглядати лідерство!
Дякуємо за щирість, терпіння відповідати на десятки запитань і масу корисної інформації нашому гіду по заводу – Erik Kübler. Дуже цікаво спілкуватися з професіоналом, настільки зануреним у всі процеси.

Пишаємося партнерством з кращими!

Skype Viber Telegram Зателефонувати