fbpx
Прозорий Уніфлекс на Софійській площі

Міжнародний день вчителя вже другий рік поспіль ми зустрічаємо в компанії найкращих вчителів країни. А точніше, це найкращі вчителі країни зустрічають своє професійне свято, а також отримають заслужені винагороди за свою професійну діяльність у шатрах від Альта Експо

Саме так проходить фінал премії Global Teacher Prize Ukraine. І цього року він відбувся у прозорому павільйоні Uniflex на Софійській площі.

Це була надзвичайно важлива, щира та емоційна церемонія – з червоною доріжкою, почесними гостями та урочистим оголошенням переможців.

Найкращим вчителем України у 2021 році обрали Артура Пройдакова – викладача української мови та літератури. Також були вручені премії у номінаціях “Кращий вчитель фізкультури”, “Кращий учитель-хімік”, “Переможець народного голосування”, “Вчитель-ровесник незалежності”, “Вибір серцем”, “Вчитель-новатор 2021” та “Прифронтовий вчитель”.

Пропонуємо вам зануритися в атмосферу свята і побачити, які надзвичайні вчителі є в нашій країні! Ну і, звичайно, зверніть увагу на наш бездоганний Уніфлекс. Він прикрасив собою цей вечір!

Skype Viber Telegram Зателефонувати