fbpx
Тенти Альта Экспо для івента Oriflame

Щорічний банкет директорів перетворився на вражаюче шоу!

Щороку Oriflame запрошує кращих своїх співробітників на банкет – це головне свято року, що вражає своїм розмахом і розкішшю. Його планують за багато місяців і потім ще багато місяців згадують, на нього мріють потрапити – і співробітники компанії, і підрядники).

Цього року організаторами івенту стали наші давні друзі і партнери – компанія One2Remember. Ось як описує роботу над проектом Валерій Мірочник, який очолює агентство:

«Цей проект був до мурашок захоплюючим, починаючи від першого брейншторму з командою, до завершального акорду хедлайнера на сцені. 6 місяців підготовки, понад 50 фур декорацій і техніки, 4 дня монтажу, 50 артистів для того, щоб зробити цей вечір незабутнім для 1200 гостей щорічного банкету директорів Oriflame Ukraine. Ми створили шоу, яке увійде в історію компанії і надовго запам’ятається не тільки гостям, але і всій команді, хто працював над цим проектом.

ADAMANTEM SPECTACULUM – це не банкет директорів, це ШОУ ДИРЕКТОРІВ!»

Ми раді, що стали частиною такої красивої та яскравої події. Тенти Альта Експо зустрічали гостей і дарували перше враження. Як все було – дивіться на відео)

Skype Viber Telegram Зателефонувати