fbpx
Вишуканий прозорий тент для Global Teacher Prize 2020

Ця подія привернула увагу всієї країни – після довгого конкурсу та активного освітлення в ЗМІ, був обраний найкращий вчитель на Global Teacher Prize Ukraine. Вже четвертий рік поспіль ОС «Освіторія» нагороджує найкреативніших, інноваційних та відданих своїй професії вчителів.

Церемонія визначення переможців за нових карантинних умов пройшла на відкритому повітрі – на мальовничому оглядовому майданчику в серці Києва, прямо біля Арки дружби народів.  А щоб почесним гостям було комфортно, красиво та вражаюче – локацію оформили у величезному прозорому тенті від Альта Експо.

Шатер 21х40 команда наших монтажників встановила менше, ніж за 10 годин. І ви тільки подивіться, як красиво це виглядало!

Від монтажу до завершального салюту, від перших піднятих балок до передачі кубка в руки переможця. До речі, кращим вчителем України у 2020 році став Василь Дяків, вчитель історії з міста Заліщики на Тернопільщині.

Ну а кращі тенти країни чекають на вас у Альта Експо ) Заходьте у каталог та обирайте шатер, який зробить незабутнім ваше свято! Підписуйтеся на наші соцмережі, дізнавайтеся новини з перших рук.

Skype Viber Telegram Зателефонувати